Etätyö

Lamminkankaalla on mukavia teitä ja polkuja, jotka sopivat päivittäiseen liikkumiseen luonnon keskellä. Lähiseutujen hienot luontoretkikohteet, monipuoliset liikuntamahdollisuudet ja hyvät hoito- ja muut palvelut vahvistavat hyvää vointia.
Lamminkankaan eri tilat tarjoavat oivan mahdollisuuden irtiottoon, rauhoittumiseen ja inspiroitumiseen omaleimaisessa 1900-luvun alun ympäristössä. Tilalla on mukavia teitä ja polkuja, jotka sopivat päivittäiseen liikkumiseen luonnon keskellä. Yksinolo toteutuu helposti, mutta myös innoittavan yhteisöllisyyden löytymiseen on mainio tilaisuus, mikäli tilalla on samanaikaisesti useampia etätyöntekijöitä. Lähiseutujen hyvät palvelut, useat hienot luontoretkikohteet ja virkistysmahdollisuudet lisäävät viihtyvyyttä (visitsaarijarvi.fi).

Etätyömajoituksen voi varata alkaen pidennetystä viikonlopusta (4 yötä) aina kuukausiin. Etätyö voi myös sisältää vähintään kaksi etätyöpäivää ja viikonlopun eli yhteensä ainakin neljä yötä, jolloin irtiotto arjesta jo yleensä toteutuu Lamminkankaan erämaisessa ympäristösssä.

Vuokraamaansa tilaan voi majoittaa työtoverin, perheen tai ystävätkin sovituksi ajaksi samalla etätyöhinnalla.

Etätyötä varten voi vuokrata talvilämpimien Lamminkankaan, Piennarpään ja Tähdikin eri osia ja yhdistelmiä. Tilat ovat vuokrattavissa etätyöhön ympäri vuoden lukuunottamatta eri vuodenaikojen lomasesonkeja. Varsinaiset etätyörakennukset sijaitsevat kaikki suhteellisen lähellä toisiaan ja tie niihin on talvella aurattu. Kaikissa etätyömajoituskohteissa on ilmainen Wifi.

Etätyömajoitus

Pidätetään oikeus hintojen muutokseen.

Ulkosaunojen käyttö sisältyy vuokraan ja ne ovat käytössä sovitusti. Liinavaatteet (16€ / hlö) voi tilata lisämaksusta kuten myös pakollisen loppusiivouksen sitä tarvitttaessa. Siivouksen hinta vaihtelee tilojen käytön mukaan.

Etätyömajoitus maksetaan etukäteen varauksen jälkeen ennen tilalle tuloa. Etätyömajoituksen hinta on pyritty saamaan etätyöntekijälle mahdollisimman alhaiseksi ja se on yleismajoitushintaa edullisempi.

Aakunkangas

Lamminkankaan alakerta. Tuulikaappi, TV-aula, jossa varavuode sohvalla (1 hlö). WC/suihku, makuuhuone (2 hlö), tupa (2 hlö), jossa avotakka, keittiö.

Kysy tarjous etätyöhön majoittumisesta.

Pihlaskankgas

Lamminkankaan yläkerta. Tuulikaappi, portaat, olohuone, keittiö, wc/suihku. Iso makuuhuone (2 hlö), pieni makuuhuone (2 hlö) ja toinen pieni makuuhuone (2 hlö).

Kysy tarjous etätyöhön majoittumisesta.

Etätyömajoitus

Piennarsali

Piennarpään alakerta. Tuulikaapista oikealle sijoittuu tupakeittiö, jossa on kaksi sohvasänkyä (2 hlö), takkauuni, TV. Tuulikaapista vasemmalle sijoittuu sali, jonka alkovissa on kaksi vuodetta ja varavuode sohvalla (1 hlö). Taaempana saunaosasto, jossa on wc, suihku, sauna, pesukone sekä pieni vilpola/sisäänkäynti.

Kysy tarjous etätyöhön majoittumisesta.

Piennarpivo

Piennarpään yläkerta. Sisäänkäynti ulkoportaiden kautta isolta parvekkeelta. Minikeittiö/ruokailutila/olohuone, wc/suihku, makuuhuone (2 hlö), matala makuusoppi (2 hlö), vielä matalampi makuusoppi (2 hlö).

Kysy tarjous etätyöhön majoittumisesta.

Etätyömajoitus

Mökki Tähdikki

Tupakeittiö (2 hlö), pieni käytävä, wc/suihku.

Kysy tarjous etätyöhön majoittumisesta.

Etätyömajoitus

Tähdentupa

Vanhan ajan tunnelmaa, savirapatussa, entisessä ladossa, jossa voi järjestää kokouksia ja muita tilaisuuksia. Tähdentupa on käytettävissä myös työhuoneena, siinä on ilmainen Wifi. Se sopii hyvin viereisen Tähdikin yhteyteen ja siinä on llisämajoitusmahdollisuus kolmella puusohvalla. Tähdentuvan vuokrasta sovitaan tapauskohtaisesti.

Etätyöhön käytettävissä olevat muut mökit ja tilat

Pidätetään oikeus hintojen muutokseen.

Myös muita mökkejä ja tiloja voi vuokrata etätyöhön vaihdellen huhtikuun lopusta kesäkuun alkuun ja elokuun alku/loppukuusta syys/lokakuun loppuun (ei pakkaskaudella eikä kesälomasesongin aikana). Näissä mökeissä ei ole kiinteää internet-yhteyttä (oma 4G-yhteys tarvittaessa).

Mökki Liinaranta

Eteiskuisti, wc, pesuhuone, sauna ja tupakeittiö. Parvi (2 hlö), parven matala osa (2 hlö) sekä viereinen Liinarannan aitta (2 hlö).

Kysy tarjous etätyöhön majoittumisesta.

Etätyömajoitus

Mökki Valonranta

Eteisaula, sisäkuivakäymälä, pieni kuisti ja tupakeittiö (2 hlö, parvella myös 2 hlö). Iso huone (2 hlö, parvella myös 2 hlö), veranta.

Kysy tarjous etätyöhön majoittumisesta.

Etätyömajoitus

Mökki Riimantupa

Tupakeittiö (2 hlö), kuivakäymälä, väliparvi (2 hlö), yläparvi (2 hlö).

Kysy tarjous etätyöhön majoittumisesta.

Etätyömajoitus

Työhuone

Kirjastohuoneet työpöytineen tulevat käyttöön myöhemmin, lisämaksu.

Share This