Piennarpää

Pieni saunarakennus laajeni 2000-luvun alussa valoisaksi lomakodiksi, johon vanhat siirretyt hirsiseinät, vielä lautavuorattuinakin sekä eri-ikäiset kalusteet tuovat oman erityisen tunnelmansa.

Piennarpää

-loma-asunto-

Piennarsali

Piennarsalissa eli Piennarpään alakerrassa on 4 vuodepaikkaa.

  • Takallinen tupakeittiö (astianpesukone), jossa kaksi penkkisohvaa (2 hlö)
  • Pieni, kaunis sali, sen alkovissa kaksi vuodetta (2 hlö) ja piano
  • Puulämmitteinen sauna ja pesuhuone, jossa kodinhoitotila (pyykinpesukone), wc sekä vilpola

Piennarsalin piha-alueella talon vieressä on keinu, pöytäryhmä ja grilli. Toisella puolella pihaa on Piennarsalin ja Piennarpivon yhteiskäytössä oleva leikkimökki sekä ulkokäymälä.

Piennarpivo

Piennarpivossa eli Piennarpään yläkerrassa on 6 vuodepaikkaa.

  • Sisäänkäynti ulkoportaista, joita pitkin kävellään tilavalle parvekkeelle
  • Minikeittiö, vasemmalla ruokapöytäryhmä ja edelleen olohuoneosa (TV)
  • Oikealla ulko-ovesta paljeovellinen makuusoppi (2 hlö)
  • Olohuoneesta yksi askel ylöspäin käytäväosaan, josta ovet wc/suihkuun, makuuhuoneeseen (2 hlö) ja hyvin matalaan ovelliseen makuusoppeen (2 hlö)

Leikkimökki ja ulkokäymälä ovat Piennarsalin ja Piennarpivon yhteiskäytössä kauempana pihalla. Piennarpivoon tulevan tien varrella lähellä taloa on Piennarpivon parkkipaikka ja sen vieressä on Piennarpivon asukkaiden piha-alue, jossa on keinu, pöytäryhmä ja grilli.

Ranta ja sauna

Piennarsalin ja Piennarpivon asukkaat käyttävät vuorotellen sovitusti Kaskirannan saunaa (250 m luontopolkua pitkin) ja Piennarsalin saunaosastoa. Piennarpivon asukkaiden käyttäessä Piennarsalin saunaosastoa, salin ja tupakeittiön ovet pidetään lukittuina. Talvella on vain Piennarsalin saunaosasto käytössä. Polskepaikka-uimaranta (500 m) on tilan kaikkien asukkaiden käytössä. Sinne vie mukava kävelytie, mutta autollakin voi mennä vähän tilaa kiertäen.

Piennarpää kokonaisuutena

Piennarpää-rakennusta vuokrataan kokonaisuutena suuremmille ryhmille ja tuolloin Piennarsalin tuulikaapin väliovi sisäportaikkoon on avoinna (muulloin lukittuna). Talvella on käytössä vain Piennarsalin sauna-osasto, muulloin molemmat saunat.

Loma-asunto Piennarpää
Loma-asunto Piennarpään ranta

Kuvagalleria

-Piennarpää-

Share This